İdlib şehidi Halil Çankaya'nın acı haberi Denizli'ye ulaştı

İdlib şehidi Halil Çankaya'nın acı haberi Denizli'ye ulaştı

İdlib'de şehit düşen Uzman Onbaşı Halil Çankaya'nın şehadet haberi Denizli'deki ailesine verildi. Haberi alan şehidin babası Mehmet Çankaya, askeri yetkililer ve mahalle sakinlerince teskin edilmeye çalışıldı.

Suriye'nin İdlib bölgesinde Esad rejiminin saldırıları sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Halil Çankaya'nın Denizli'deki baba ocağına şehadet haberi ulaştı.

Şehit Halil Çankaya'nın Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi'ndeki babaevine gelen Pamukkaye Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve 11. Komando Tugay Komutanlığı yetkilileri, baba Mehmet Çankaya ve yakınlarına acı haberi verdi.

ACI HABERİ BABA ALDI

Haberi alan şehidin babası Mehmet Çankaya, askeri yetkililer ve mahalle sakinlerince teskin edilmeye çalışıldı. Şehit ailesinin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Şehidin annesi Kezban Eldemir'in Ankara'da ikamet ettiği öğrenildi.

CENAZESİ YARIN KALDIRILACAK

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada şehit Çankaya'nın naaşının yarın öğle vakti Ankara'daki Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Askeri Şehitliği'ne defnedileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN