Yasemin Şefkatli kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Yasemin Şefkatli kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Üniversite eğitimini iç mimarlık üzerine okusa da meslek olarak modellik yapan Yasemin Şefkatli, Youtube'da sağlıklı yaşam ve makyaj başta olmak üzere çeşitli konularda içerik üreterek yayınlıyor. 2017 yılında tanıştığı şarkıcı İdo Tatlıses ile 2021 yılında dünyaevine girdi. İşte, Yasemin Şefkatli biyografisi...

Yasemin Şefkatli, içerik üreticisi ve sosyal medya fenomeni kuzeni Hilal Şefkatli ile beraber videolar çekerek adını duyurdu. Çeşitli defilelerde mankenlik ve bazı markaların katalog çekimleri için modellik yapan Yasemin Şefkatli, modayı yakından takip etmesiyle biliniyor.

YASEMİN ŞEFKATLİ VE İDO TATLISES NE ZAMAN VE NEREDE EVLENDİ?

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli 7 Ekim 2021 Cuma günü evlendi. Çiçeği burnunda çift, nikah öncesi İbrahim Tatlıses, Derya Tuna, Ayşegül Şarlı ve Sinan Şefkatli'nin yer aldığı aile pozu verdi.

Yasemin Şefkatli, Özgür Masur imzalı bir gelinlik giydi. İdo Tatlıses'in damatlığını ise Faruk Saraç hazırladı. 550 kişinin katıldığı düğüne birbirinden ünlü isimler katıldı.

Görkemli düğünde İbrahim Tatlıses'ın gelinine taktığı düğün hediyesi 'altın kemer'in fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Kalınlığı ve işçiliği ile dikkat çeken kemerin fiyatının 450 bin TL değerinde olduğu ileri sürüldü.

İbrahim Tatlıses'in, Derya Tuna'nın sade düğün isteğine karşın oğluna görkemli bir düğün yapmak istediği ve düğünde hiçbir masraftan kaçınmayarak büyük bir servet harcadığı konuşuluyor.

yasemin-sefkatli-kimin-kizi-annesi-babasi-kim.jpg

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR?

1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sosyal medya fenomeni Hilal Şefkatli'nin kuzenidir.

Yasemin Şefkatli, Özel İstek Vakfı Semiha Şakir Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümünde tamamladı.

Okuduğu iç mimarlığı yapmayı tercih etmeyen Yasemin Şefkatli'nin mesleği mankenlik ve modellik olarak biliniyor.

ÖZEL YAŞAMI

1992 doğumlu olan Yasemin Şefkatli, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır.

2017 yılından beri beraber olduğu şarkıcı İdo Tatlıses (d.1992) ile 2021 yılında evlendi.

Yasemin Şefkatli 1.71 metre boyunda, 57 kilo ve yengeç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @yaseminsefkatli, Twitter @yaseminsefkatli, Youtube @yaseminsefkatli kullanıcı adıyla yer almaktadır.

yasemin-sefkatli-ido-tatlises-ne-zaman-evlendi.jpg
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN