İflası beklenen sinema devinden şaşırtan açıklama

İflası beklenen sinema devinden şaşırtan açıklama

Sinema salonları tüm dünyada salgın nedeniyle kısıtlı veya kapalıyken Amerikan sinema zinciri AMC Theatres, geleceğini güvence altına alacak yüklü miktarda yeni yatırımlar aldığını duyurdu.

SELMAN CÖMERT | KARAR.COM 

AMC Theatres, Aralık ortasından bu yana, öz sermaye ve borç sermayesi olarak 917 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Şirket, yeni yatırım sayesinde salgını atlatabilmeyi hedefliyor.

ABD’de sinema salonlarının kapasitesinin azaltılması ve bazılarının salgın nedeniyle geçici olarak kapatılması, AMC’nin 2020’de iflas edeceğine dair şüpheler uyandırmıştı.

6 haftada 917 milyon dolarlık yatırım aldıklarını duyurmaktan gurur duyduğunu söyleyen AMC Theatres CEO’su Adam Aron, bu sayede AMC’nin iflasıyla ilgili dedikoduların tamamen sonlandığını söyledi.

Yeni sermayeyle 2021’in çoğunu geçirmeleri gerektiğini belirten AMC Theatres yetkilileri, KOVID-19 aşılarının piyasaya sürülmesiyle sinemaseverlerin salonları tekrar doldurmasını umduklarını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN