İkizleri baraj gölü ayırdı! Bursa'da kahreden ölüm

İkizleri baraj gölü ayırdı! Bursa'da kahreden ölüm

Bursa'nın Keles ilçesinde, serinlemek için baraj gölüne giren 11 yaşındaki Hüseyin Yavuz boğularak hayatını kaybetti. Yanındaki ikiz kardeşi Ali'nin, Hüseyin Yavuz'u kurtarmak için yoğun çaba sarf ettiği, ancak başarılı olmadığı öğrenildi.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Keles ilçesi Kocayayla mevkisinde meydana geldi. Yurt öğretmeni M.A. (38), öğrencileri S.Ü. (11), M.Y. (10) ve ikizler Hüseyin Yavuz ve Ali Yavuz ile birlikte piknik yapmak için Kocayayla’ya gitti. 4 çocuk, bir süre sonra piknik alanından 500 metre uzaktaki Devlet Su İşleri'ne ait sulama barajına girdi.

İKİZ KARDEŞİ KURTARMAK İÇİN UĞRAŞTI ANCAK...

Çocuklardan Hüseyin Yavuz, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. İkizi Ali Yavuz, Hüseyin'i kurtarmak için yoğun çaba sarf etti ancak başarılı olamadı. Yavuz ve 2 arkadaşı, M.A.’nın yanına gelerek, durumu bildirdi. M.A. da jandarmaya haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), deniz polisi ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 45 kişilik ekip, 3 saatlik arama sonunda Hüseyin Yavuz'un cansız bedenine ulaştı.

Hüseyin Yavuz'un cenazesi, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN