İKÜ’de Drone’lar Yarışıyor

İKÜ’de Drone’lar Yarışıyor

IEEE İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrenci Kulübü, Türkiye’de dünya standartlarına sahip ilk profesyonel drone yarışması olan “İKÜ Drone Racing“ ile drone heyecanını İstanbul Kültür Üniversitesi’ne (İKÜ) taşıyor

Dünyada ilk olarak Amerika’da organize edilen ve yavaş yavaş tüm dünyaya yayılan drone yarışmalarının Türkiye’de gerçekleşecek birinci ayağında drone kullanmayı hobi edinen, üretim yapıp satışını gerçekleştiren, profesyonel iş yaşamlarında drone kullanan ve hayatlarının bir bölümünde yolları drone’larla kesişen tüm ilgililer, görsel şölen ve festival havasında gerçekleşecek “IKU Drone Racing”de bir araya gelecek. 21-22 Mayıs’ta İKÜ Ataköy Yerleşkesi’nde gerçekleşecek yarışmada birinciliği elde eden yarışmacıya 2 bin TL + İngilizce dil eğitimi, ikinciye bin TL, üçüncüye ise 500 TL ödül verilecek.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN