Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan konut ve dükkan satışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan konut ve dükkan satışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ilçesinde bulunan Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'ndeki 46 konut ile 1 dükkanı satışa çıkardı.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; İhale. 1. grup taşınmazlar için 28 Haziran 2022 Salı günü saat 14.00’te, 2. grup taşınmazlar için 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 14.00’te, 3. grup taşınmazlar için ise 30 Haziran 2022 Perşembe günü saat 14.00’te Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasındaki Encümen Salonunda, Belediye Encümenince yapılacak.

Teklif mektupları, ilgili bağımsız bölümlere ait ihale günü olarak belirtilen tarihte saat 12.00’ye kadar sıra numaralı makbuz mukabilinde Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’na verilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN