Aydın Söke'de toplu taşıma hatları kiraya verilecek

Aydın Söke'de toplu taşıma hatları kiraya verilecek

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke ilçesinde Belediye Denetimli Toplu Taşıma Sistemi dahilinde belirlenen güzergâhlarda rotasyonlu olarak çalışacak 50 toplu taşıma hattını 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35. maddesine göre kapalı teklif usulü ile 10 yıl süreyle kiraya verecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Aydın Büyükşehir Belediyesi uhdesinde bulunan, 22.11.2018 tarihli ve 2018/6-6 sayılı UKOME Kurul kararı ile ihale edilmesine karar verilen Söke şehir içinde Belediye Denetimli Toplu Taşıma Sistemi dâhilinde belirlenen güzergâhlarda rotasyonlu olarak 50 (elli) adet hat ile (her hat için ayrı ayrı teklif verilmek üzere) toplu taşıma hizmeti verme hakkının 10 (on) yıl süreyle 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35’inci maddesi (a) bendi gereği kapalı teklif usulü (artırma) ile kiraya verilmesi işidir.
Şartnameler, mesai saatleri içerisinde Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:40 Efeler/AYDIN adresinin zemin katında bulunan Belediyemiz Ulaşım Dairesi Başkanlığında bedelsiz olarak görülebilir. Ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesi veznelerine KDV dâhil 500,00 ₺ ödeme yapılarak temin edilebilir.
İhale, Encümen huzurunda Güzelhisar Mahallesi İstiklal Caddesi No:4 Efeler/AYDIN adresinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasının 6’ncı katındaki Encümen toplantı salonunda 06.07.2022 Çarşamba günü saat 12:00’da 1 No.lu hattan başlayarak sırasıyla aşağıdaki listede gösterilen 50 no.lu hatta kadar yapılacaktır.
Ayrıntısı ve hat numaraları aşağıdaki tabloda belirtilen her bir hatta ait 10 (on) yıllığına kiralanmasına esas hat başına yıllık muhammen bedel (ilk yıl kira bedeli) KDV hariç 13.000,00 ₺’ dir. Her bir hattın geçici teminat miktarı yıllık muhammen bedelin %3 (yüzde üç)’ü olan 390,00 ₺’dir.

Detaylar için tıklayınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN