Türk-Alman Üniversitesi 3 öğretim üyesi alacak

Türk-Alman Üniversitesi 3 öğretim üyesi alacak

Türk-Alman Üniversitesi 3 öğretim üyesi alacağını duyurdu.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Türk-Alman Üniversitesi "Üniversitemizin aşağıda belirtilen Bölüm ve Anabilim Dallarına 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre ve Türk-Alman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma ve Yükseltilme Kriterleri Yönergesinde belirtilen şartları sağlamış olmak kaydıyla Öğretim Üyesi alınacaktır" denildi.


-Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşıması gerekmektedir.
-Fakültelerde ilan edilen kadrolara başvuracak adayların, eğitim verecek seviyede Almanca, Enstitülerde ilan edilen kadrolara başvuracak adayların, eğitim verebilecek düzeyde İngilizce bilmeleri şarttır.
-Müracaat etmek isteyenlerin ilanın yayınlandığı 08.08.2022 tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvuru dosyalarını PDF formatında Taşınabilir Belleğe aktarmak suretiyle iadeli taahhütlü posta yoluyla göndermeleri veya şahsen başvurmaları gerekmektedir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN