İlçe Milli Eğitim Müdürü sınıf başkanı oldu, tahtaya konuşanları yazdı

İlçe Milli Eğitim Müdürü sınıf başkanı oldu, tahtaya konuşanları yazdı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde düzenlenen 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı açılışı programı renkli görüntülere ev sahipliği yaptı

Sınıf ziyaretleri sırasında ilçe protokolü öğrencilerin yerini aldı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da sınıf başkanlığı görevini üstlendi.

Tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ’da da yeni eğitim öğretim yılı münasebetiyle bir açılış programı düzenlendi. Kapaklı ilçesi Karaağaç İlkokulu’nda düzenlenen programda ise eğlenceli anlar yaşandı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların ardından sınıfları gezen ilçe protokolü, boş bir sınıfta ‘öğrencilik’ yaptı. Sınıf başkanı görevini üstlenen İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ise protokol mensuplarından oluşan sınıfta tahtaya bir ‘Konuşanlar Listesi’ yaptı.Türlü şakalaşmaların yaşandığı küçük oyun öğrencilerin sınıfa girişi ile noktalandı.

TEKİRDAĞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN