Şehit Ahmet Bıçakçı memleketinde toprağa verildi

Şehit Ahmet Bıçakçı memleketinde toprağa verildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Erbaş Ahmet Bıçakcı defnedildi.

Şehit Bıçakcı'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, Andırın Devlet Hastanesi morgundan alınarak baba evine götürüldü. Burada baba Hüseyin ve anne Meryem Bıçakcı ile diğer yakınları tabutun başında gözyaşı döktü. Bıçakcı'nın naaşı daha sonra törenin düzenleneceği Merkez Camisi'ne getirildi.

Andırın Asri Mezarlığı'na defnedildi

Törene katılan protokol üyeleri, şehidin babası Hüseyin Bıçakcı'ya taziyelerini iletti. Şehit Bıçakcı'nın naaşı, cenaze namazının ardından bir süre askerlerin omzunda taşınarak, Andırın Asri Mezarlığı'na getirilip defnedildi.

Milletvekilleri de katıldı

Cenazeye, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Hatay 39'uncu Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 5'inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Burç Pekin, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Veysi Kaynak, Mehmet Uğur Dilipak ile MHP Milletvekili Sefer Aycan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAHRAMANMARAŞ/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN