Atletico Madrid kafilesine Çarşı sürprizi

Atletico Madrid kafilesine Çarşı sürprizi

Spor temalı tabloları ile tanınan ressam Nihat Evren Derman bu kez Atletico Madrid'i resmetti. Ressam Derman, Atletico Madrid'in müzesinde sergilenecek tablosunda Çarşı'ya da yer verdi.

Geçtiğimiz salı akşamı Galatasaray ile oynayacakları maç için İstanbul'da bulunan Atletico Madrid'i hoş bir sürpriz bekliyordu. 

Ntvspor'un haberine göre; İspanyol AS Gazetesi'nin organize ettiği buluşmada Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo ile Türk ressam Nihat Evren Derman bir araya geldi.

Beşiktaş'ın 100. Yılı tablosu başta olmak üzere yaptığı sportif temalı çalışmalarla tanınan Derman, Başkan Cerezo'ya Atletico Madrid'in 2013-14 La Liga şampiyonluğuna ithafen yapılmış tabloyu sundu.

Tabloya AS Gazetesi ile yaptığı görüşmeler sonrası başlayan Derman, çalışmasını 3 ayda tamamladı. AS Gazetesi'nin tabloyu 19 yıl sonra alınan La Liga şampiyonluğu anısına Atletico'ya hediye ettiğini vurgulayan Derman'ın bir de sürprizi vardı.

Beşiktaşlı olan Derman, iki kulübün de 1903'te kurulmuş olması ve "halkın takımı" olarak anılması nedeniyle, tabloda "Kalbimiz sizinle" yazan bir Çarşı pankartına da yer verdi. Evren Derman, AS Gazetesi ile yaptığı ilk görüşmelerde bunu şart olarak sunduğunu da söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN