İmamoğlu, 6 Nisan'dan itibaren metro seferlerinin 21.00'e kadar yapılacağını açıkladı

İmamoğlu, 6 Nisan'dan itibaren metro seferlerinin 21.00'e kadar yapılacağını açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Nisan Pazartesi'nden itibaren metro seferlerinin saat 21.00'e kadar yapılacağını açıkladı. Moda, İstiklal Caddesi tramvayları ile Kabataş-Taksim Finüküler hattı seferleri ise tamamen durdurulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirlerine bir yenisini daha ekledi. Başkan Ekrem İmamoğlu'nun verdiği bilgilere göre 6 Nisan tarihi itibariyle metro seferleri sadece 21.00 saatlerine kadar yapılacak. İmamoğlu ayrıca Moda, İstiklal Caddesi tramvayları ile Kabataş-Taksim Finüküler hattı seferlerinin durdurulacağını açıkladı. İmamlu'nun açıklaması şöyle;

"6 Nisan Pazartesi'den itibaren; Metro seferleri sadece 21.00’e kadar yapılacaktır. Moda, İstiklal Caddesi tramvayları ile Kabataş-Taksim Finüküler hattı seferleri durdurulacaktır. Metro istasyonlarında acil aydınlatma sistemine geçilecektir. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN