İngiltere Başbakanı Johnson'dan şok sözler! Anında geri çekti

İngiltere Başbakanı Johnson'dan şok sözler! Anında geri çekti

İngiltere Başbakanı Johnson, özel bir toplantıda aşılamadaki başarılarının arkasında "kapitalizmin" ve "açgözlülüğün" olduğunu söyledi. Yaptığı hatayı anlayan Johnson, hemen sözlerini geri aldığını belirtti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Muhafazakar Parti milletvekilleriyle yaptığı özel bir toplantıda pot kırdı. Johnson, aşılama programında kaydettikleri başarının arkasında "kapitalizmin" ve "açgözlülüğün" olduğunu söyledi.

YANLIŞINI ANLADI HEMEN GERİ ÇEKTİ

Ancak BBC'ye bilgi veren kaynaklar, Johnson'ın toplantıda bu sözleri sarf ettikten hemen sonra çok hızlı bir şekilde geri aldığını belirtti. Katılımcılardan birisi, daha önce hiç kimsenin ağzından çıkan bir sözü "bu kadar hızlı ve şiddetli bir şekilde" geri almaya çalıştığını görmediğini söyledi.

Bir milletvekili, Johnson "Bunu söyler söylemez ortalığı karıştırdığını anladı ve maksadını aştığını gördü" dedi. Bazı kaynaklar, Jonhson'ın katılımcılarından "sözlerini ortak hafızalarından silmelerini" istediğini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN