INREWTEC, yaşanılabilir bir dünya için kapılarını açacak

INREWTEC, yaşanılabilir bir dünya için kapılarını açacak

Daha yaşanılabilir bir dünya için 'Sıfır atık sağlıklı bir gelecek' mottosu ile yola çıkan INREWTEC  Sıfır Atık Geri Dönüşüm ve Su Teknolojileri Fuarı, 16-18 Eylül 2021’de Akdeniz’in fuar başkenti Antalya’da tüm paydaşları bir araya getirecek.

Geri dönüşüm ve su teknolojileri dünyanın genel sorunu olan küresel ısınmada en güçlü silahımız. Buradan hareketle hem kamuyu hem de iş dünyasına yön verenleri hedefleyen fuar, kapılarını 16-18 Eylül 2021 tarihinde ilgilerine açacak.

GELECEĞİN EN ÖNEMLİ SORUNU SU

Su kaynaklarının azlığı ve sürekli olarak kirlenmesi gelecekte en büyük tehlikenin bu olacağına işaret ediyor. Yapılan araştırmaya göre dünya üzerindeki suyun yalnızca yüzde 2,5’i içilebilir durumda, hal böyle iken var olan suyun korunması ve geleceğe aktarılması oldukça elzem hale geliyor.

INREWTEC Fuarında bu alanda son teknoloji su geri dönüşüm cihazlarının sergilenecek olması organizasyonun önemini bir kat daha artırıyor. Bölgenin en büyük Sıfır Atık Geri Dönüşüm ve Su Teknolojileri Fuarı olan INREWTEC, son yıllarda gelişen teknolojiye bağlı olarak bu alanda çalışma yapan şirketlere su kaynaklarının doğru kullanımı için kurum ve kuruluşlara sağladıkları teknolojik desteği fuar kapsamında göstermelerine de olanak tanıyacak.

Uluslararası arenada da takip edilen fuar, su teknolojileri konusunda sektöre yön verecek.

SIFIR ATIK VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ

Geri dönüşüm sayesinde israfın önüne geçmek için kaynakların yeniden değerlendirilmesinin öneminin vurgulanacağı INREWTEC’te, Sıfır Atık ve Çevre Teknolojileri alanında da son gelişmeleri takip etmek mümkün olacak. Özellikle “Akıllı Şehir” kavramının vurgulanacağı ve bu kapsamda geri dönüşümün nasıl yapılacağı konusunda bilgi aktarımının olacağı fuar, aynı zamanda endüstriyel üretime yönelik de çeşitli çözümler sunacak.

Fuar sayesinde firmalar Ortadoğu, Kuzey Afrika, Doğu Avrupa ve Orta Asya’daki yerel yönetim temsilcilerine ve şirket yöneticilerine direkt olarak ulaşarak ürettikleri çözümleri sunma imkanına erişecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN