Instagram Shop, Türkiye'ye de geliyor

Instagram Shop, Türkiye'ye de geliyor

Instagram, ABD'de kullanıma sunduğu 'Instagram Shop' özelliğini, tüm dünyaya açacağını duyurdu. Keşfet sekmesinde yenilenen tasarımıyla yer alacak Instagram Shop, yakında Türkiye'de de devreye girecek.

Instagram, ABD'de kullanıma sunduğu 'Instagram Shop' özelliğini Türkiye dahil birçok ülkede hizmete gireceğini açıkladı.

Instagram, 'Keşfet' sekmesinde yenilenen tasarımıyla yer alacak 'Instagram Shop' özelliği ile kullanıcıların marka ve içerik üreticilerinin paylaştığı ürünleri keşfetmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

SON TRENDLERE TEK BİR YERDEN ULAŞILACAK

Türkiye'de 38 milyon kullanıcısı olan Instagram'ın yeni özelliği 'Instagram Shop' ile kullanıcılar son trendlere, kişiselleştirilmiş önerilere ve özel lansmanlara tek bir yerden ulaşabilecek.

Facebook çatısı altında bulunan Instagram'dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Instagram Shop'ta marka ve içerik üreticilerinin koleksiyonlarının yanı sıra Instagram’ın @shop hesabından özel seçkiler de yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN