İnternet fenomeni Agar.io mobile geldi

İnternet fenomeni Agar.io mobile geldi

Sanal alemi kasıp kavuran Agar.io fenomeni şimdi de akıllı telefon ve tabletler için yayınlandı. iOS ve Android cihazınız varsa bu furyadan geri kalmayın.

Basit bir oynanışı olmasına karşın başında saatler harcatan fenomen oyun Agar.io, aylardır peşinden sürüklediği gündelik oyuncuları şimdi de mobil cihazlara davet ediyor. Boş bir sayfada diğer oyuncular tarafından kontrol edilen daireleri yutarak kendi dairenizi büyütmeye çalıştığınız oyun iOS ve Android platformları için yayınlandı.

Esasen bir devasa online multiplayer oyunu olan Agar.io’da bir hücresel organizmayı yönetiyorsunuz. Bilgisayarda fareyle, mobil cihazlarda ise dokunmatik ekran ve hareketle yönetebildiğiniz bu organizmayla diğer oyuncuların yönettiği benzer varlıkları yutmanız ve büyümeniz gerekiyor. 

15-07/13/agario.jpg

Oyuna eğlence katan en büyük özelliklerden biri ise, her oyuncunun seçtiği kullanıcı adının gitgide büyüyen yuvarlaklar üzerinde yazması ve liderlik tablosunun gerçek zamanlı olarak ekranda bulunması. Agar.io’yu Android ve iOS için ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

Android için Agar.io

iOS için Agar.io

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN