İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda kurs kayıtları başlıyor

İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda kurs kayıtları başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda 2020-2021 eğitim dönemi enstrüman kursları için kayıtlar başlıyor. Online ön kayıtlar, 12-23 Ekim tarihleri arasında www.antalya.bel.tr adresinden yapılacak.

Antalya’da her yaşta sanatseveri 29 yıldır bünyesinde buluşturan ve her yıl sanatın pek çok dalında akademik düzeyde eğitimler veren Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda, 2020-2021 eğitim dönemi enstrüman kursu kayıtları başlıyor. Ön kayıtların online olarak yapılacağı kurslarda; piyano, gitar, keman, viyolonsel, mandolin, bağlama, ud, kanun ve ritim branşlarına yer verilecek.

KURSLAR PANDEMİ ÖNLEMLERİNE UYGUN OLACAK

Pandemi tedbirleri çerçevesinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenecek kurslara 7-35 yaş arası vatandaşlar başvurabilecek. Kurslar için ön başvuru yapan adaylarla yetenek sınavları için iletişime geçilip sınav tarihi ve saati hakkında bilgilendirme yapılacak. Yetenek sınavında işitme, ritim ve melodi tekrarı seviyelerine bakılacak. Vatandaşlar, ayrıntılı bilgi için 0 (242) 248 83 66 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN