ISMEK Koronavirüs salgınına karşı ağız maskesi üretimine başladı

ISMEK Koronavirüs salgınına karşı ağız maskesi üretimine başladı

Isparta Belediyesi, şehrin her noktasında dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, Isparta Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi (ISMEK) birimince de maske ve tulum üretimi gerçekleştiriliyor.

Isparta Belediyesi’nin ISMEK merkez binası ile Batıkent ve Anadolu mahallelerinde bulunan kurs binalarında günlük bin adet maske ile 100 adet tulum dikiliyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye olarak vatandaşların sağlığına yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü, bir yanda şehir genelinde dezenfektasyon işlerinin sürdüğünü diğer yanda da ISMEK tarafından maske ve tulum üretiminin gerçekleştirildiğini söyledi.

HALKIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Isparta Belediyesi olarak halkımızın sağlığını korumak amacıyla bir dizi çalışmalar yapıyor, bazı kararlar alıyoruz. Belediyemiz personeli ile misafirlerimiz ve vatandaşlarımızın maske ihtiyacını karşılamak amacıyla ISMEK kurs birimimizde maske üretimine başlamış bulunmaktayız. Arkadaşlarımız kısa sürede yetecek kadar maske üretimi yapacaktır” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN