İspanya'da Madrid ve Barcelona'da yasaklar kaldırılıyor

İspanya'da Madrid ve Barcelona'da yasaklar kaldırılıyor

Koronavirüs nedeniyle 27 bin kişinin öldüğü İspanya'da turizm bölgeleri olan Madrid ve Barcelona'da yasakların kaldırılmasına karar verildi.

Corona virüsüne bağlı sebeplerle 27 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği İspanya’da normalleşme süreci hız kazandı. Salgından en çok etkilenen bölgeler olan başkent Madrid ve turizm merkezi Barcelona’da gelecek haftadan itibaren yasak ve kısıtlamaların gevşetileceği ve kaldırılacağı açıklandı.

İspanya Sağlık Bakanı Salvador Illa, düzenlediği basın toplantısında pazartesi gününden itibaren restoran ve cafelerin iç mekanlarında da oturulabileceğini açıklarken çocukların da sokakta diledikleri saatte oynayabileceğini ve daha önce uygulanan kısıtlamaların kaldırılacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN