Isparta Belediyesi Koronovirüse karşı teyakkuzda

Isparta Belediyesi Koronovirüse karşı teyakkuzda

Isparta Belediyesi ekipleri koronavirüs riskine karşı teyakkuz halinde. Şehirde baştan aşağıya dezenfekte çalışmalarının 24 saat esasına göre devam ettiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 'Koronavirüs, alınacak tedbirlerden daha güçlü değildir' diyerek vatandaşlardan da 14 gün kuralına ve 14 korunma kuralına uyarak bu mücadeleye güç vermelerini istedi.

Isparta Belediyesi koronavirüs riskine karşın çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda vatandaşların ortak kullanım alanları, kamu kurum ve kuruluşlarında, camilerde büyük dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Isparta Belediyesi bu kapsamda sürdürdüğü çalışmalarda, camiler, otogar ve otobüs durakları, toplu taşıma araçları, umuma açık tuvaletler, çöp bidonları başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında da sabunlu ve ilaçlı sularla dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı, özel kıyafetli ekipler son olarak da vatandaşların en yoğun kullandığı alanlarda meydanları ilaçlı ve sabunlu su ile dezenfekte etti. Kaymakkapı Meydanı’nda gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler bir yandan yerleri temizlerken diğer taraftan da vatandaşların kullandığı bankları ilaçlı su ile yıkadı. Vatandaşlar da Isparta Belediyesi’nin büyük bir titizlikle ‘önceliğimiz insan sağlığı’ sloganıyla gerçekleştirdiği çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Isparta Belediyesi ekiplerinin şehri dezenfekte etme çalışmalarını gece-gündüz demeden 24 saat esasına göre sürdürdüğünü dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, koronavirüs riskine karşın şehirde tüm tedbirlerin alındığını dile getirdi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi: “Çin’de 12 Aralık 2019’da ortaya çıkan yeni tip koronavirüs çok hızlı bir küresel yayılım göstermiştir. Koronavirüse karşı ülkemiz ve ilimizde şu ana kadar ciddi bir mücadele gerçekleştirilmiştir. Isparta Belediyesi olarak koronavirüs riskine karşı disiplinli eylem planı kapsamında mücadelemizi ciddi anlamda sürdürüyoruz. Riske karşı, kamuya ve umuma açık yerlerde, (Camiler, umumi tuvaletler, resmi kurum binaları v.b) caddelerimizde, sokaklarımızda genel dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Siz hemşehrilerimizden beklentimiz 14 gün kuralına ve 14 korunma kuralına uyarak bu mücadeleye güç vermenizdir. Şimdi yapmamız gereken hayatımızı tedbirler doğrultusunda paniğe kapılmadan devam ettirmektir. Sizlerden ricamız, kulaktan duyma söylentilere değil, yetkili kurumlarımızın açıklamalarını dikkate almanızdır. Unutmayalım ki; Koronavirüs, alınacak tedbirlerden daha güçlü değildir. Tüm hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN