Evinin Sultanları ve Sokaklar Bizim Turnuvası sona erdi

Evinin Sultanları ve Sokaklar Bizim Turnuvası sona erdi

Isparta’da sporun gelişimine katkı sağlamak ve spor branşlarının bilinirliğini arttırmak amacıyla ’Sokaklar Bizim 3x3’ Basketbol Turnuvası ile ev hanımları ve çalışan kadınların, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla ’Evinin Sultanları’ Voleybol Turnuvası düzenlendi

’Evinin Sultanları’ Voleybol Turnuvası ve ’Sokaklar Bizim 3x3’ Basketbol Turnuvasına toplam 28 takım katıldı. Her iki turnuvanın final müsabakaları 1 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleştirildi. Birbirinden çekişmeleri final karşılaşmalarının ardından dereceye giren takımlara madalya, kupa ve teşekkür belgeleri ödül töreniyle takdim edildi.Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, ’Evinin Sultanları’ Voleybol Turnuvası ve ’Sokaklar Bizim 3x3’ Basketbol Turnuvalarının devam edeceğini söyleyerek, katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür etti.

ISPARTA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN