Isparta Belediyesi’nde başkan yardımcısı sayısı 3’e düşürüldü

Isparta Belediyesi’nde başkan yardımcısı sayısı 3’e düşürüldü

Isparta Belediyesi’nde 2 belediye başkan yardımcısından biri görevden alındı, diğeri de sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti

Belediyede hali hazırda 4 belediye başkan yardımcısı görev yaparken, son düzenleme sonrasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan’ın da başkan yardımcısı olarak atanmasının ardından sayı 3’e düştü.Edinilen bilgiye göre, Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve aynı zamanda belediye başkan yardımcılığı yapan Halil Gülderen, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından görevden alındı.Başkan yardımcılığı görevinden alınan Gülderen’in Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine devam edeceği öğrenildi. Belediye Başkan yardımcılarından Akif Aslan’ın verdiği dilekçe ile sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiği bildirildi.Öte yandan, belediyede Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini yürüten İrfan Veli Kayacan geçtiğimiz gün belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi. Kayacan’ın aynı zamanda müdürlüğünü de sürdüreceği belirtildi.

ISPARTA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN