Isparta’da aranan 28 kişi yakalandı

Isparta’da aranan 28 kişi yakalandı

Isparta’da polisin yaptığı çalışmalar sonucunda, aralarında ölüm ve yaralama olaylarına karıştığı öne sürülen 3 şahsın da bulunduğu aranan 28 şüpheli yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte aranan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, aralarında; “Taksirle Ölüme veya Yaralanmaya Neden Olma” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan A.E., “Yaralama” suçundan 4 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile aranan B.D. ve “Yaralama” suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan A.A.Y.’nin de bulunduğu toplam 28 şüpheli yakalandı.Yakalanan şüphelilerin, gerekli işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

ISPARTA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN