Isparta’da kaçak avcılara ceza yağdı

Isparta’da kaçak avcılara ceza yağdı

Isparta’da jandarma ekiplerinin göl ve göletlerde yaptığı kaçak avcılık denetimlerinde, kanunları ihlal eden 3 şahsa idari para cezası uygulanırken, balık ve malzemelere de el konuldu

Edinilen bilgiye göre, Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Şarkikaraağaç, Eğirdir ve Sütçüler ilçelerinde kaçak avcılık yaptığı tespit edilen 3 kişiyi yakaladı. Jandarma ekipleri şüphelilerle birlikte ayrıca, 1 adet bandırma ağ, bin metre misina ağ, 1 adet şok cihazı, 1 adet akü, 1 adet balık avlamak için elektrikli kepçe, 1 adet ruhsatsız sandal, 450 metre ağ ile 21 adet sazan, 3 adet alabalık ele geçirdi.Ekipler ele geçirilen malzemelere el koyarken, 3 şüpheliye Su Ürünleri Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla toplam 6 bin 540 lira tutarınca idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

ISPARTA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN