Isparta’da talihsiz kaza: 3 yaralı

Isparta’da talihsiz kaza: 3 yaralı

Isparta’nın Gelendost ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazaya kısa sürede müdahale eden sağlık ekibi, yaralıları hastaneye sevk etti.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Isparta - Konya Karayolu’nun 72.kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet E. yönetiminde 33 VPB 46 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden ve yolun sağ tarafından petrol istasyonuna dönmek isteyen Mehmet Ali Ö. idaresindeki 42 BSY 54 plakalı otomobille çarpıştı.

Talihsiz kazada 3 kişi yaralandı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerinde müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulansla Gelendost Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların daha sonra Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN