USED’in Isparta Temsilciliği açıldı

USED’in Isparta Temsilciliği açıldı

Uluslararası Şehirler Derneği’nin (USED) Isparta Temsilciliği açılışı, düzenlenen kahvaltılı lansman toplantısı ile gerçekleştirdi

Şehirlerle ilgili yaptığı projelerle öne çıkan USED’in Isparta ile ilgili de bir dizi çalışmalar yaptıktan sonra muhataplarına öneri olarak sunması hedefleniyor.Isparta’da düzenlenen toplantıda konuşan USED Başkanı Bülent Yüksel, "Derneğimizin kuruluşundan bu yana yaptığı çalışmalar hızla ilerlemektedir. Ülke genelinde yaptığımız projeler genelde dikkat çekmektedir. Ayrıca özgür, güvenilir, objektif şehir ile ilgili görüşleriyle tüm kesimlerin bir arada olduğu istikrarlı, proje odaklı bir sivil toplum kuruluşudur" dedi.Öte yandan, Isparta Temsilciliği görevi Tuncay Tülemen’e verilen derneğin önemli çalışmalar yapması hedefleniyor.

ISPARTA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN