İstanbul Maltepe’de yaşayan Gökçen Ocak'tan yardım çığlığı: Ölmek istemiyorum ne olur yardım edin

İstanbul Maltepe’de yaşayan Gökçen Ocak, eşinin amcası Fuat Ocak tarafından aylardır tehdit ve tacizlere maruz kaldıklarını belirterek sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

Maruz kaldığı son tacizi anlatan Gökçen Ocak, ' Ben artık göz göre göre ölümü bekliyorum. Az önce arka bahçeme çamaşırlarımı toplamak için dışarı çıktığımda şahıslar yukarıdan tepeme tükürdüler. Ben bunların hiç birini hak etmedim. Aslında suratına tükürülmesi gereken tek kişi onlar. Hakaret edilmesi gereken tek kişi onlar. Ben utanılacak hiçbir şey yapmadım' dedi.

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Kayınvalidesinin vurulduğunu ve kendisinin de ‘ölmek istemediğini söyleyen Ocak, paylaştığı videoda, ' 13 Nisan pazartesi günü kayınvalidem vuruldu. Defalarca videoyu paylaşıp, birçok insanı etiketleyerek birçok paylaşım yaptım ama sesim duyulmuyor. Ben ‘ölmek istemiyorum’ diyorum. ‘Evladıma annelik yapmak istiyorum’ diyorum. Neden duymuyorsunuz sesimi? Buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Ne olursunuz duyun sesimi. Size yalvarıyorum. Ben ölmek istemiyorum. 'ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir