Fabrikada dehşet: Minibüs alev topuna döndü

Fabrikada dehşet: Minibüs alev topuna döndü

İstanbul Sancaktepe'te su saatleri imalatı yapılan fabrikanın bahçesinde bulunan minibüste yangın çıktı. Yangında can kaybı ve yaralı bulunmazken minibüs kullanılmaz hale geldi.

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesinde bulanan su saatleri imalatı yapılan fabrikanın bahçesinde bulunan minibüste yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda alev minibüsü söndürmek için olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yanan minibüste bulunan malzemeler ise zaman zaman patlamalara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında yaralı ve can kaybı bulunmazken minibüs kullanılmaz hale geldi.

Yangın saat 12.00 sıralarında Eyüpsultan Mahallesi Sandalcı Sokak üzerinde bulunan su saati imalatı yapılan bir fabrikanın bahçesinde park halinde bulunan minibüste çıktı.

yangin-001.jpg

Minibüs henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda alev aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sırasında araç içinde bulunan akü ve bataryalar nedeniyle zaman zaman patlamalar oldu. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken minibüs kullanılmaz hale geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN