İstanbul TOKİ 3+1 konut kura çekiliş sonuçları! TOKİ’den ihtiyaç sahiplerine kura ile konut çekilişi

İstanbul TOKİ 3+1 konut kura çekiliş sonuçları! TOKİ’den ihtiyaç sahiplerine kura ile konut çekilişi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçimlerden önce verilen sözün ardından Türkiye’nin birçok bölgesinde başlatılan 50 bin sosyal konut kurası uygulaması kapsamında 27 Haziran Perşembe günü İstanbul’daki vatandaşlar 3+1 konut kurasının sonuçlarını merak içerisinde bekliyor. Başakşehir; Kayabaşı, Ayazma, Hoşdere, Silivri; Alipaşa ve Tuzla’da yer alan TOKİ İstanbul 3+1 konut kura sonuçları 27 Haziran Perşembe günü belli oluyor. Peki İstanbul TOKİ Tuzla 3+1 konut kura çekiliş sonuçları nereden ve nasıl öğrenilir? İşte aradıklarınız…

TOKİ’nin yurdun hemen hemen her bölgesinde başlattığı, ihtiyaç sahiplerine yönelik çekiliş yöntemiyle yapılan konut satışı uygulaması, bu hata boyunca İstanbul’da gerçekleşiyor. TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 konut kura sonuçları 27 Haziran Perşembe günü düzenleniyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların bir ev alma hayalini gerçeğe dönüştürmek maksadıyla TOKİ tarafından yapılan uygulama, tüm Türkiye’de büyük ilgi görüyor. Birçok ihtiyaç sahibi vatandaş, uygun ödeme koşulları sayesinde nitelikli evlere kavuşuyor. İşte TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 konut kura çekiliş sonuçlarına dair aradıklarınız…

TOKİ İSTANBUL 3+1 KONUT KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ tarafından İstanbul Başakşehir; Hoşdere, Kayabaşı, Ayazma, Silivri; Alipaşa ve Tuzla’da bu hafta boyunca düzenlenen konut kura çekiliş sonuçları için heyecan dorukta. Toplamda 6 bin 300 talebin toplandığı İstanbul’da ilk olarak Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan 4 bin 467 konut, sahibini buldu. 26 Haziran’da başlayan çekiliş, 27 Haziran’da da devam ediyor. 27 Haziran Perşembe günü de 3+1 nitelikli 2 bin 129 konutun kurası çekiliyor. TOKİ 3+1 konut kura sonuçları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

19-06/27/toki-232-is-yeri-ve-104-konutu-satisa-cikardi_0ca45c0.jpg

TOKİ TUZLA KONUT KURASI SONUÇLARI

26 Haziran Çarşamba günü 2+1 nitelikli 2 bin 338 konutun kurası çekildi. 27 Haziran Perşembe günü de 3+1 nitelikli 2 bin 129 konutun kurası çekiliyor. Alt gelir grubuna yönelik satışa sunulan konutların yüzde 10'u şehit aileleri, yüzde 25'i emeklilere, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, yüzde 5'i ise engellilere verilecek. Kura törenleri, 28 Haziran 2019 saat 10.00’da Başakşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak olan Silivri 685 konut kurası ve 1 Temmuz 2019 saat 10.00’da Haldun Alağaş Spor Kompleksi’nde yapılacak olan Tuzla 500 konut kurası ile devam edecek.

TOKİ KONUT KURASI CANLI YAYINLANACAK

Başakşehir Ayazma’da inşa edilecek 311 konut ve Hoşdere’de inşa edilecek 337 konutun kura törenleri ise 2 Temmuz 2019 saat 10.00’da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılarak kura törenleri son bulacak. Yüzbinlerce ailenin merakla beklediği kura töreni, TOKİ’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN