İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yangın çıktı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gece 03.50'de yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla yangın kontrol altına alınırken dumandan etkilenen hastalar tahliye edildi.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gece 03.50 sularında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Nörolojik Bilimler Enstitüsü'nün binasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Bu sırada hastanede yatmakta olan çok sayıda hasta dumandan etkilendi. Yetkililerin yardımıyla dışarı çıkarılan hastalara sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Polis, yangınla alakalı inceleme başlattı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir