(Özel) Minibüs şoförü, minibüste unutulan telefonu sahibine teslim etti

(Özel) Minibüs şoförü, minibüste unutulan telefonu sahibine teslim etti

İstanbul’a misafirliğe gelen Hadiye Erkan, Pendik Kadıköy hattında bindiği minibüste telefonunu unuttu

Aracında unutulan telefonu fark eden şoför Şebabettin Bilgiç, telefonun sahibiyle konuşarak olay hakkında bilgi verip telefonu geri alabileceğini söyledi. Telefonunu unuttuğu için çaresizlik yaşayan Erkan, telefonuna tekrar kavuşmasına vesile olan minibüs şoförüne teşekkürlerini iletti.

Manisa’dan İstanbul’a misafirliğe gelen Hadiye Erkan, 5 Şubat tarihinde Pendik-Kadıköy hattındaki bir minibüse bindi. Erkan, telefonunu minibüse düşürdüğünü fark etmeden inerek bankaya gitti. Bankada işlemini yapmak için telefonunu çıkarmak isteyen Erkan, telefonunu bulamayınca panik yaşadı. Bankadaki görevliye telefon numarasını söyleyen Erkan, görevliden numarayı aramasını rica etti. Çalan telefonu minibüs şoförü Şebabettin Bilgiç’in açmasıyla Hadiye Erkan telefonunu minibüste unuttuğunu fark etti. Şoför Bilgiç, unutulan telefonu sahibine geri teslim etti. Telefonunu kaybetmesiyle çaresizliğe kapılan Erkan, telefonuna tekrar kavuşunca rahat bir nefes aldı.Olay hakkında konuşan Hadiye Erkan, “Kaybettiğimi anladığımda bir anda çaresizlik hissettim. İstanbul’un da yabancısıyım. Ama çok kısa sürede bulundu ve teslim edildi. Bankada işim vardı işlemler için telefonumu çıkarmam lazımdı. Ama telefonumu bulamayınca gişedeki kıza beni aramasını söyledim. Karşı tarafta da şoför arkadaşımız çıktı, ve Kartal’dan gelip almamı söyledi. Çok mutluyum” dedi.Minibüsünde unutulan telefonu sahibine teslim eden şoför Şebabettin Bilgiç, “Ablamın indiği esnada 2 - 3 dakika geçmedi telefon çaldı. Arka taraftaki yolcumuz telefon çalıyor dedi. Cevap verdik, hanımefendi telefonu araçta düşürmüş. Dernek tarafından Hadiye Hanım’a telefonunu teslim ettik” diye konuştu.

İSTANBUL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN