A Milliler Sırbistan ve Litvanya mesaisini sürdürdü

A Milliler Sırbistan ve Litvanya mesaisini sürdürdü

2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası elemelerinde mücadele edecek olan A Milli Kadın Basketbol Takımı, Sırbistan ve Litvanya maçı hazırlıklarını sürdürdü

FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde E Grubu’nda yer alan ve perşembe günü deplasmanda Sırbistan ile pazar günü de Mersin’de Litvanya ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Basketbol Takımı, hazırlıklarına devam ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlık ve kondisyon idmanı ile güne başlayan ay-yıldızlılar, hücum setleri ve beşe beş taktik çalışmaları ile idmanı tamamladı.FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde E Grubu’nda yer alan Milliler, 14 Kasım Perşembe günü deplasmanda TSİ 19.30’da Sırbistan ile, 17 Kasım Pazar günü ise Mersin’de saat 17.30’da Litvanya ile karşılaşacak.

İSTANBUL/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN