Abdullah Avcı, Ryan Babel ve Cedi Osman finalde

Abdullah Avcı, Ryan Babel ve Cedi Osman finalde

UEFA Süper Kupa Finali’ni Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray’ın Hollandalı oyuncusu ve Liverpool’un eski yıldızı Ryan Babel ve NBA’de Cleveland forması giyen Cedi Osman, locadan takip etti

Liverpool ile Chelsea arasında Beşiktaş Park’ta oynanan UEFA Süper Kupa Finali’ni Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı ve Liverpool’un eski futbolcusu Ryan Babel ile NBA’de forma giyen Milli Basketbolcu Cedi Osman, locada takip etti. Avcı ve Cedi Osman’ın yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım da mücadeleyi stadyumda takip etti.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN