Başakşehir taraftarı takıma moral verdi

Başakşehir taraftarı takıma moral verdi

Bu akşam Galatasaray karşısında şampiyonluk maçına çıkacak olan Medipol Başakşehir’de turuncu-lacivertli taraftalar, tesis önünde toplanarak, takımına destekte bulundu

Başakşehir taraftar grubu üyelerinden Mustafa Akdolu, “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Allah’ın izniyle şampiyon olup, stadımıza geleceğiz” dedi.Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında bu akşam Türk Telekom Stadyum’nda Galatasaray ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Medipol Başakşehir’de taraftarlar, günün erken saatlerinden itibaren tesis önünde toplandı. Tesis girişinde takıma büyük destekte bulunan turunu-lacivertli taraftarlar, şampiyonluğa da inandıklarını söyledi. İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan ve Seyrantepe’ye şampiyonluğa inanarak gittiklerini belirten Başakşehir taraftar grubu üyelerinden Mustafa Akdolu, “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve hocamız Abdullah Avcı’ya çok güveniyoruz. Allah’ın izniyle yolun sonunu şampiyonluk olarak görüyoruz. Biz buna inanıyoruz. Biz bu yola ‘çok olanlar değil inanlar kazanır’ diyerek çıktık. 3-5 kişiydik şimdi binler oldu sayımız. Allah’ın izniyle şampiyon olup, stadımıza geleceğiz. Tüm Başakşehir halkına destekleri için teşekkür ediyorum. Ortalama bin 500 kişiyle Galatasaray maçında gideceğiz. Bizim için sayı değil inananın kardeşler önemli. 200-300 kişi gittiğimiz deplasmanlar da bile karşı takıma deplasmanı iyi yaşattık. Bugün de tribünlerde güzel bir görsel şov yapacağız” şeklinde konuştu.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN