Beşiktaş’ta taraftardan yönetime büyük destek

Beşiktaş’ta taraftardan yönetime büyük destek

Beşiktaş taraftarından, pazar günü başkan seçilen Ahmet Nur Çebi ve yeni yönetim kuruluna büyük destek

Sosyal medyada organize olan siyah-beyazlılar, kulübe gelir getirmesi için Kartal Yuvası organizasyonu yapmaya karar verdi.

Beşiktaş’ta yaşanan mali problemler nedeniyle Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, finansal kaynak oluşturmaya ve ödemeleri gerçekleştirmeye hazırlanırken, siyah-beyazlı taraftarlar duruma el attı ve Kartal Yuvası organizasyonu gerçekleştirmeye karar verdi. Daha önce de kulüp zor durumdayken benzer organizasyonlar gerçekleştiren taraftarlar, #OmuzOmuzaKartalYuvasına etiketiyle kulüp için destek mesajları atmaya başladı. Sosyal medyada başlayan bu destek kısa sürede Türkiye gündemine gelirken, kulüp personeli ve yöneticilerden de destek geldi. Sportif Direktör Ali Naibi başta olmak üzere siyah-beyazlı camiadaki birçok kişi lisanslı ürün alacağını açıkladı.Başkan Ahmet Nur Çebi sessiz kalmadıTaraftarın bu hamlesinden sonra Başkan Ahmet Nur Çebi de 1903 forma alarak destek olacağının açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Çebi, "1903’ten beri yazdığımız şanlı tarihimize #OmuzOmuzaKartalYuvasına kampanyası ile yepyeni bir not düşüyoruz. Ben de Besiktas’ı yalnız bırakmayan taraftarımıza bu kampanyada 1903 forma alarak destek oluyorum" dedi.

İSTANBUL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN