Galatasaray Emre Taşdemir’i KAP’a bildirdi

Galatasaray Emre Taşdemir’i KAP’a bildirdi

Galatasaray, bonservisi elinde bulunan genç savunmacı Emre Taşdemir ile transfer görüşmelerine başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi

İkinci devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Galatasaray, savunma bölgesine takviye için harekete geçti. İlk olarak Portekiz Ligi takımlarından Chaves’te forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao’nun transferi için görüşmelere başlandığını duyuran sarı-kırmızılılar, bu bildirimin ardından geçtiğimiz günlerde Bursaspor ile sözleşmesi feshedilen Emre Taşdemir ile görüşmeye başladığını KAP’a açıkladı. Sarı-kırmızılar Emre Taşdemir için KAP’a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Profesyonel futbolcu Emre Taşdemir’in transferi konusunda oyuncu ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN