İki bakan İstiklal Caddesi’nde yürüyüşe çıktı

İki bakan İstiklal Caddesi’nde yürüyüşe çıktı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile eşi Esra Varank ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk İstiklal Caddesi’nde yürüyüşe çıkarak vatandaşlarla sohbet etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile eşi Esra Varank ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk İstiklal Caddesi’nde yürüyüşe çıktı. İki bakan, önce Taksim Meydanı’daki büfelerden vatandaşlarla birlikte sıraya girerek ıslak hamburger aldı. Sonra kestane tezgahına uğradı. İstiklal Caddesi turu, bir ay önce hayatını kaybeden usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in mekanında sona erdi. Bakan Varank ve Bakan Selçuk, Ara Cafe’deki taziye defterini imzaladı. Vatandaşlar ve esnafla sohbet etti. Hatıra fotoğrafı çektirdi.Bakanları karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakanların, yürüyüşü renkli görüntüler oluşturdu.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN