Kılıçdaroğlu: "Biz her kuruşun hesabını İstanbullulara vereceğiz”

Kılıçdaroğlu: "Biz her kuruşun hesabını İstanbullulara vereceğiz”

İSTANBUL (İHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İmamoğlu başkan olduğunda sevginin insana saygının ne olduğunu göreceksiniz, bundan kesinlikle eminim

Bazen şey diyorlar paranız var mı var. Paramız var. Biz her kuruşun hesabını İstanbullulara vereceğiz” dedi.31 Mart yerel seçimleri kapsamında Büyükçekmece Belediye binasında düzenlenen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı programda Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 5 yıllık başkanlığı boyunca hayat geçirdiği projeleri anlattı.Büyükçekmece’de yaptığı projeleri anlatan Hasan Akgün, "Demek ki Büyükçekmece’de öyle bir şey var ki 300 binden fazla vatandaşımız 6 ayını Büyükçekmece’de geçiriyor. Israrla yatay yapılaşma ortalama kat yüksekliğimiz 3 kat insan onuruna yakışır ama aynı zamanda sokak hayvanlarını da mutlu eden bir şehir. Mutluluk şehri Büyükçekmece. Çatalca, Silivri, Büyükçekmece tarım arazilerimiz koruyacağız. Buradan Büyükçekmece’den Bursa 1 saat 15 dakika Allah nasip ederse 1 buçuk sene sonra feribota arabalarımızla bineceğiz. Mudanya 1 saat 40 dakika İzmir 4 buçuk saat oldu” ifadelerini kullandı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuşmasında, ”Bir şeyden emin olmanızı istiyorum bizlerin varlık nedeni size hizmet etmektir, Daha güzel bir Türkiye için vatanımız için ve bunu gerçekleştirmek için çaba harcıyoruz. Ben 12 yıl İstanbul’da yaşadım. 3 çocuğumda burada doğdu. İstanbul’u olağanüstü bir coğrafyası var. Bu olağanüstü coğrafyada 80 ilden gelen vatandaşlarımız var. İmamoğlu başkan olduğunda sevginin insana saygının ne olduğunu göreceksiniz, bundan kesinlikle eminim. Bazen şey diyorlar paranız var mı var. Paramız var. Biz her kuruşun hesabını İstanbullulara vereceğiz” diye konuştu.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ise, “Sizin önünüzde söz veriyorum. Belediye tecrübesi olan açıkçası çevresinde de Hasan Akgün gibi belediyecilik tecrübesi olan dostlarıyla beraber yola çıkmış ekibiyle genç dinamik bir süreç için hazırlık yapıyoruz. Sizlere layık olacak belediye başkanlık dönemine hep birlikte gireceğiz inşallah” dedi.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN