Marmara Üniversitesi Korfbol Takımı, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek

Marmara Üniversitesi Korfbol Takımı, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek

Marmara Üniversitesi Spor Kulübü Korfbol Takımı, 13-15 Eylül tarihleri arasında Fransa’nın Saint-Etienne şehrinde düzenlenecek olan sekiz ulusal şampiyon takımın katılacağı Korfball Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek

Aynı zamanda IKF Avrupa Kupası 2020’nin 1. Turu anlamına gelen bu organizasyon sonucunda en iyi iki takım 9-11 Ocak 2020 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılacak olan IKF Avrupa Kupası Final Turu’na katılacak. Hazırlıklarını tamamlayan Marmara Üniversitesi Korfbol Takımı Fransa’ya uçtu.IKF Avrupa Kupası 2020 1. Tur Katılımcıları:A GRUBUKCC Sokol Ceske Budejovice (CZE)KC Barcelona (CAT)Cardiff City ve Met Korfball (WAL)FJEP Bonson (FRA)B GRUBUMarmara Üniversitesi Spor Kulübü (TUR)KS Sokol Serock (POL)KK SPU Nitra (SVK)

İSTANBUL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN