Mehmetçiğe bir selam da THY ekiplerinden

Mehmetçiğe bir selam da THY ekiplerinden

Türk Hava Yolları, Milli Savunma Bakanlığının Barış Pınarı Harekâtı için sosyal medyada başlattığı ’Mehmetçiğe selam gönder’ kampanyasına destek verdi

Bu kapsamda THY’nin pilot ve kabin memurları sınır ötesinde mücadele veren Mehmetçik için asker selamı gönderdi.

Türk Hava Yolları bünyesindeki uçuş ekipleri Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak üzere bugün bir araya gelerek Mehmetçiğe selam duruşunda bulundu. Bayrak taşıyıcı bünyesindeki pilot ve kabin memurları Milli Savunma Bakanlığının Barış Pınarı Harekâtı için sosyal medyada başlattığı ’Mehmetçiğe selam gönder’ kampanyasına destek verdi.Mehmetçiğe sosyal medyadan adeta destek yağıyorMilli markanın dünyanın 126 ülkesinde ülkemizi temsil eden uçuş ekibi İstanbul Havalimanı’ndaki ekip terminalinde bir araya gelerek asker selamı verdi. A Milli Futbol Takımı oyuncuları başta olmak üzere çeşitli branşlarda, uluslararası arenada mücadele eden Türk sporcuların da destek olduğu kampanyaya sosyal medyadan binlerce vatandaş selam göndererek katılıyor.

İSTANBUL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN