Mustafa Cengiz: "Bazı kürsüler çok hadsiz, orantısız şekilde kullanılmaktadır"

Mustafa Cengiz: "Bazı kürsüler çok hadsiz, orantısız şekilde kullanılmaktadır"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, divan toplantısında yapılan eleştirilere cevap olarak hafta içi basın toplantısı yapacağını belirterek, "Maalesef bazı kürsüler çok hadsiz, orantısız şekilde kullanılmaktadır" dedi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün 114. yılı etkinlikleri kapsamında sarı-kırmızılıların kurucusu Ali Sami Yen’in mezarlıktaki anmasının ardından gündem ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Cengiz, geçtiğimiz gün yapılan divan toplantısındaki olumsuz eleştirilerin sorulması üzerine, "Bu konuda hafta içinde basına geniş açıklamalarda bulunacağım. Maalesef bazı kürsüler çok hadsiz, orantısız şekilde kullanılmaktadır. Ali Sami Yen’in mezarı başında ona saygımdan dolayı bu tür polemiklere girmek istemiyorum. Hafta içi sizlere bütün açıklamaları yapacağım" diye konuştu.

İSTANBUL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN