Öğrencilerden Mehmetçik’e marşlı Türk bayraklı destek

Öğrencilerden Mehmetçik’e marşlı Türk bayraklı destek

Esenler Şehit Muhammed Aksu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Suriye’de yürütülen Barış Pınarı Harekâtı’na katılan Mehmetçik’e söyledikleri marş eşliğinde dev Türk bayrakları açarak destek verdi

TSK’nın Suriye’de oluşturulmak istenen terör koridorunun ortadan kaldırılması, bölgeye barış ve huzurun getirilmesi amacıyla yürüttüğü Barış Pınarı Harekâtı’na bir destek de Esenler Şehit Muhammed Aksu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden geldi. Etkinlik için okul bahçesinde toplanan öğrenciler önce marş söyledi. Ardından ise marşın eşliğinde dev Türk bayrakları açarak Mehmetçik’e destek verdi. Öte yandan öğrenciler ellerinde bulunan pankartlara “Zafere yemin ettik sen mağlup etme Allah’ım” yazarak Mehmetçik için dua etti. Öğrencilerin o anları havadan drone ile de görüntülendi. Öğrencilerin açtığı dev Türk bayrakları havadan muhteşem görüntüler oluşturdu. Öte yandan sosyal medyada paylaşılan görüntü kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı. Videonun altına bir çok kişi tarafından destek mesajı yazıldı.

İSTANBUL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN