Pendik’te sahte içki imalathanesine baskın: 4 gözaltı

Pendik’te sahte içki imalathanesine baskın: 4 gözaltı

İstanbul’un Pendik ilçesinde kaçak içki imalathanesine yapılan baskında satışa sunulmak üzere 640 şişe alkollü içecek, 711 şişe etil alkol ile 4 şüpheli yakalandı

Edinilen bilgilere göre, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esenler Mahallesinde bulunan bir adreste kaçak içki imalatı yapıldığı yönünde istihbarat aldı. Alınan ihbarı değerlendiren emniyet ekipleri, önceki gün söz konusu adrese baskın düzenledi. Kaçak üretilen alkollü içkilerin dağıtım için araçlara yüklendiği sırada yapılan operasyonda, H.A., K.B., D.B. ve A.K. adlı 4 şüpheli gözaltına alındı. Araçlarda ve alkol üretimi yapılan adresteki aramalarda 640 şişe alkol, 711 şişe etil alkol, 709 şişe boş alkol şişesi, bin 64 adet plastik şişe, 3 bin alkol şişesi kapağı, 1 buçuk litre anason, su depoları, ısıtıcı, ölçüm cihazları, etiketler ve TAPDK bandrolü ele geçirildi.Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan 4 şüpheli dün adliyeye sevk edildi. Zanlılardan H.A. tutuklandı. K.B., D.B. ve A.K. hakkında adli kontrol işlemi uygulanarak serbest bırakıldı.

İSTANBUL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN