Portland, Oklahoma karşısında saha avantajını iyi kullandı

Portland, Oklahoma karşısında saha avantajını iyi kullandı

Portland Trail Blazers, NBA Batı Konferansı Play-Off ilk turu ikinci maçında Moda Center’da karşı karşıya geldiği Oklahoma City Thunder’ı 114-94’lük skorla yenerek seride 2-0 öne geçti

NBA’de Play-Off ilk turunda heyecan 3 karşılaşma ile devam etti. Batı Konferansı’nda Portland Trail Blazers, sahasında karşılaştığı Oklahoma City Thunder’ı 114-94’lük skorla mağlup etti ve seride 2-0 öne geçti. Portland’da C.J. McCollum 33 sayı, 8 ribaund ve Damian Lillard 29 sayı, 6 asist ile oynayarak galibiyetin mimarlarından oldu. Thunder’da ise Paul George 27 sayı, 8 ribaund, Steve Adams 16 sayı, 9 ribaund ve Russell Westbrook 14 sayı, 11 asistle mücadele etti. Seri Oklahoma’nın sahasına taşındı ve 3 ve 4. maçlar Chesapeake Energy Arena’da oynanacak.NBA’de gecenin toplu sonuçları şöyle:Batı KonferansıDenver Nuggets: 114 - San Antonio Spurs: 105 (1-1)Portland Trail Blazers: 114 - Oklahoma City Thunder: 94 (2-0)Doğu KonferansıToronto Raptors: 111 - Orlando Magic: 82 (1-1)

İSTANBUL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN