Prof. Dr. Ahmet Arvas vefat etti

Prof. Dr. Ahmet Arvas vefat etti

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof

Dr. Ahmet Tayyar Arvas hayatını kaybetti. Arvas için Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tevfik Kazancıgil Amfisi’nde bir anma töreni düzenlendi.

Törene, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, öğretim görevlileri, öğrenciler ve hastane çalışanları katıldı. Tören sonrası Arvas’ın cenazesi omuzlar eşliğinde cenaze aracına konuldu. Arvas’ın cenazesi bugün Ankara’da toprağa verilecek.Prof. Dr. Ahmet Arvas’ın vefatı nedeniyle Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da baş sağlığı mesajı yayımladı. Koca mesajında, “Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Tayyar Arvas’ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Kıymetli hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, öğrencilerine ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

İSTANBUL/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN