Şenol Güneş’in 300. galibiyeti

Şenol Güneş’in 300. galibiyeti

Beşiktaş, Süper Lig’in ikinci yarısına Akhisarspor deplasmanındaki 3-1’lik galibiyetle başlarken, Teknik Direktör Şenol Güneş de antrenörlük kariyerinde Süper Lig’deki 300

galibiyetini aldı.Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısının açılış maçında Akhisarspor’a konuk olan Beşiktaş, deplasmanda Dorukhan, Gökhan Gönül ve Larin’in golleriyle 3-1 galip gelirken, siyah-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Şenol Güneş de kariyerindeki 300. Süper Lig galibiyetine imza atmış oldu. Teknik direktörlük macerasına 1988-89 sezonunda Trabzonspor’da başlayan ve bugüne kadar İstanbulspor, Boluspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Bursaspor ve Beşiktaş ile 563 Süper Lig maçına çıkan tecrübeli teknik adam, bugün alınan 3-1’lik galibiyetle Süper Lig’deki 300. galibiyetine uzandı. Süper Lig’de en çok galibiyet alan teknik adam unvanına sahip olan Şenol Güneş’i, 380 maçta 277 galibiyet alan Fatih Terim takip ediyor. 477 maçta 209 galibiyet alan Aykut Kocaman ise bu anlamda 3. sırada.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN