Şiddetli lodos İstanbul Havalimanı’nda uçuşları etkilemedi

Şiddetli lodos İstanbul Havalimanı’nda uçuşları etkilemedi

İstanbul’da etkili olan her lodosta Atatürk Havalimanı’nda uçaklar beşik gibi sallanırken İstanbul Havalimanı’nda ise etkili olan şiddetli rüzgara rağmen inişlerde sorun yaşanmadı

Yeni havalimanında lodosa rağmen uçakların rahat şekilde iniş yaptığı gözlendi.

İstanbul’da etkili olan her lodosta Atatürk Havalimanı’nda kaydedilen görüntüler İstanbul Havalimanı’nda yaşanmadı. İstanbul’da etkili olan şiddetli lodos ve yağış kent genelinde hayatı olumsuz yönde etkilerken hava ulaşımında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Atatürk Havalimanı’nda her lodosta uçakların pisti pas geçmesi ve beşik gibi sallanmaları kameralara yansıyordu. İstanbul Havalimanı’nda ise geçmiş görüntülerin aksine şiddetli lodosa rağmen herhangi bir sorun yaşanmadığı görüldü. Uçakların rahat bir şekilde inişlerini gerçekleştirdikleri gözlendi.

İSTANBUL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN