Siemens Türkiye’ye Altın Örümcek’ten dijital iletişim ödülü

Siemens Türkiye’ye Altın Örümcek’ten dijital iletişim ödülü

Siemens Türkiye’nin akıllı termostat ürünü için yürüttüğü dijital iletişim kampanyası, Türkiye’nin en iyi internet ve dijital uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Ödülleri’nde ‘Dijital Pazarlama-Entegre Kampanya’ kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü

Bu yıl 17’nci kez düzenlenen Altın Örümcek Ödülleri’nin kazananları belli oldu. Jüri değerlendirmesi ve halk oylaması sonucu belirlenen projeler, ödüllerini Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenlenen törende aldı. Bu yıl ilk kez ‘Dijital Pazarlama’ kategorisinin dahil edildiği Altın Örümcek Ödülleri’nde ‘Dijital Pazarlama-Entegre Kampanya’ kategorisinin kazananı Siemens Türkiye oldu.Yapılan bilgilendirmede; akıllı termostat ürünü için Kollektif Dijital Reklam Ajansı ile çalışan Siemens Türkiye, dijital kampanyasını #SiziDüşünür sloganıyla yürütmüştü. Dijital anneler, iş insanları ve IoT ile ilgilenen teknoloji uzmanlarının hedeflendiği kampanyada lokasyon bazlı dijital iletişim çalışması yapılmıştı.

İSTANBUL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN