Slaven Bilic, West Bromwich Albion’ın yeni teknik patronu oldu

Slaven Bilic, West Bromwich Albion’ın yeni teknik patronu oldu

İngiltere Championship takımlarından West Bromwich Albion, Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile iki yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı

İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion, takımın başına bir dönem Türkiye’de de çalışmış tanıdık bir ismi getirdi. İngiliz ekibi, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklama ile Hırvat Teknik Direktör Slaven Bilic ile anlaştıklarını duyurdu. West Bromwich, Bilic ile iki yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.Kariyerinde Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştıran 50 yaşındaki teknik adam, ayrıca Hajduk Split, Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş, West Ham United ve son olarak Al Ittihad-Jeddah kulüplerinde görev almıştı.Anlaşma ile ilgili olarak açıklama yapan Bilic, kulübün Premier Lig’e geri dönme isteğinin kendisini ikna ettiğini, teklif geldiğinde kabul etmek için iki kez düşünmediğini ifade etti.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN