Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı katledilişinin 1. yılında anılıyor

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı katledilişinin 1. yılında anılıyor

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Gazeteci Cemal Kaşıkçı, ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğunda vahşice katledilişinin yıl dönümünde anılıyor

Uluslararası sivil toplum kuruluşları, düşünce platformları ve insan hakları örgütleri, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın 1. ölüm yıl dönümünde katledildiği Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu önünde anma etkinliği düzenliyor. Törene Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz, Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard ve Kaşıkçı’nın arkadaşları da katılıyor. Kaşıkçı’nın başkonsolosluk binasına girdiği saat 13.14’te saygı duruşuyla başlayacak olan törende katılımcılar birer konuşma yapacak. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı törende Kaşıkçı anısına yapılan anıtın da açılışı gerçekleştirilecek.

İSTANBUL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN